Jose Louis Negroni
JOSÉ LOUIS NEGRONI
- 2 cl Paranubes Rum
- 2 cl Dolin Rouge Vermouth
- 2 cl Campari
OZDOBA: pomerančová kůra
LED: kostky nebo kvádr
MÍCHACÍ MÉDIUM: míchací sklenice
SKLENIČKA: Old Fashioned glass
POSTUP PŘÍPRAVY
- Míchací sklenici naplňte kostkami ledu.
- Odměřte postupně všechny suroviny.
- Míchejte barovou lžičkou přibližně 10-15 vteřin.
- Přes barové sítko přelijte obsah míchací sklenice do sklenky naplněné ledovými kostkami nebo kvádrem.
- Ozdobte a servírujte.
TIP BARMANA
Pomerančové aroma můžete v Negroni ještě zintenzivnit. Zkuste infuzovat vermut Dolin Rouge s pomerančovou kůrou z jednoho pomeranče po 3 hodiny.
Chybí vám potřebné suroviny? Snadná pomoc! Vše seženete zde:
Kam dál?