Jose Louis Negroni

Jose Louis Negroni

JOSÉ LOUIS NEGRONI

OZDOBA: pomerančová kůra
LED: kostky nebo kvádr
MÍCHACÍ MÉDIUM: míchací sklenice
SKLENIČKA: Old Fashioned glass

POSTUP PŘÍPRAVY

  1. Míchací sklenici naplňte kostkami ledu.
  2. Odměřte postupně všechny suroviny.
  3. Míchejte barovou lžičkou přibližně 10-15 vteřin.
  4. Přes barové sítko přelijte obsah míchací sklenice do sklenky naplněné ledovými kostkami nebo kvádrem.
  5. Ozdobte a servírujte.

TIP BARMANA

Pomerančové aroma můžete v Negroni ještě zintenzivnit. Zkuste infuzovat vermut Dolin Rouge s pomerančovou kůrou z jednoho pomeranče po 3 hodiny.

POZNÁMKA

Původní receptura Negroni vznikla v roce 1919. Jde o kombinaci ginu, červeného vermutu a Campari. Stejně dobře ale funguje i s rumem.