Spicy Bob
Spicy Bob
Soutěžní koktejl Vojtěcha Honejska (Slast2) z Bobby's Dry Gin Competition.
- 4 cl Bobby's Schiedam Dry Gin
- 2 cl hruškového pyré
- 4 cl ibiškovo-hřebíčkového čaje
- 1 cl zázvorového sirupu
- soda na dolití
OZDOBA: kandovaný ibišek
LED: ledové kostky
MÍCHACÍ MÉDIUM: šejkr
SKLENIČKA: highball glass
POSTUP PŘÍPRAVY
- Na ibiškovo-hřebíčkový čaj smíchejte 0,5 litru vody s dvěma hrstmi sušeného ibišku a 1 hrstí hřebíčku a nechte 30 minut povařit na mírném ohni.
- Ingredience na koktej s výjimkou sody nadávkujte do šejkru naplněného ledem a důkladně vyšejkrujte.
- Poté přelijte do sklenky, dolijte sodou, ozdobte a servírujte.
Kam dál?
