TJ Daiquiri

TJ Daiquiri

TJ DAIQUIRI

  • 4 cl Gunroom 2 Ports
  • 1,5 cl likéru Falernum
  • 0,5 cl cukrového sirupu
  • 2 cl čerstvé limetkové šťávy
  • 1 střik Angostura Aromatic bitters

OZDOBA: limetka na hranu sklenky
LED: bez ledu
MÍCHACÍ MÉDIUM: šejkr
SKLENIČKA: kupetka, šampaňská miska

POSTUP PŘÍPRAVY

  1. Všechny suroviny odměřte do šejkru na kostky ledu.
  2. Důkladně protřepejte.
  3. Přes barové sítko přelijte obsah šejkru do sklenky.
  4. Drink ozdobte a servírujte.

TIP BARMANA

Daiquiri servírujeme vždy bez ledu. Připravenou koktejlovou sklenku dáme před servisem nachladit do mrazáku, nebo ji naplníme ledem, který před nalitím koktejlu vysypeme.

POZNÁMKA

Falernum je původní karibský likér, který se vyrábí macerací citrusových kůr, skořice, zázvoru, mandlí a dalšího koření v silném rumu a cukru.

Chybí vám potřebné suroviny? Snadná pomoc!
Vše seženete zde:

Gunroom 2 Ports

Angostura Aromatic bitters