Drinky s vermutem
Namíchejte si drink s vermutem
Lidstvo konzumuje míchané nápoje téměř stejně dlouho jako alkohol samotný. Prapředky koktejlů bychom mohli hledat už u starověkých Řeků, kteří si dochucovali své víno různým kořením a ovocem. Velký rozvoj barového řemesla a mixologie ovšem nastal na přelomu 18. a 19. století. Od té doby jsou koktejly stále populárnějšími a těší se všeobecné oblibě. Jejich příprava je na jednu stranu v barovém prostředí čím dál sofistikovanější a na druhou čím dál jednodušší pro domácí použití. Pro vás jsme připravili koktejly právě z druhé zmíněné kategorie. Jde o receptury chuťově vyladěné k dokonalosti, ovšem tak jednoduché na přípravu, že je zvládne skutečně každý.
Bobby's Jenever Martinez
Klasický koktejl, který je běžně považován za předchůdce Martini.
Jose Louis Negroni
Původní receptura Negroni vznikla v roce 1919. Jde o kombinaci ginu, červeného vermutu a Campari. Stejně dobře ale funguje i s rumem.
Nespresso Highball
Nízkoalkoholický koktejl plný chutí a s neodolatelnou vůní kávy Nespresso Colombia.
Reindeer Fuel
Příjemně nasládlý koktejl perfektně doplní talíř s vánočním cukrovím. Aroma hřebíčku a skořice pak navodí pravou sváteční atmosféru.