Drinky s vermutem

Namíchejte si drink s vermutem

Lidstvo konzumuje míchané nápoje téměř stejně dlouho jako alkohol samotný. Prapředky koktejlů bychom mohli hledat už u starověkých Řeků, kteří si dochucovali své víno různým kořením a ovocem. Velký rozvoj barového řemesla a mixologie ovšem nastal na přelomu 18. a 19. století. Od té doby jsou koktejly stále populárnějšími a těší se všeobecné oblibě. Jejich příprava je na jednu stranu v barovém prostředí čím dál sofistikovanější a na druhou čím dál jednodušší pro domácí použití. Pro vás jsme připravili koktejly právě z druhé zmíněné kategorie. Jde o receptury chuťově vyladěné k dokonalosti, ovšem tak jednoduché na přípravu, že je zvládne skutečně každý.

Jose Louis Negroni

Jose Louis Negroni

Původní receptura Negroni vznikla v roce 1919. Jde o kombinaci ginu, červeného vermutu a Campari. Stejně dobře ale funguje i s rumem.

Více informací