Apricot Tuxedo
Apricot Tuxedo
Soutěžní koktejl Jakuba Baštince (EscoBar) z Bobby's Dry Gin Competition.
- 4 cl Bobby's Schiedam Dry Gin
- 2 cl Fino sherry
- 1 cl Dom Benedictine
- 2 střiky orange bitters
OZDOBA: domácí nakládaná meruňka v octovo sladko-slaném nálevu s jalovcem, citronovou kůrou, skořicí a badyánem
LED: bez ledu
MÍCHACÍ MÉDIUM: míchací sklenice
SKLENIČKA: coupette
POSTUP PŘÍPRAVY
- Všechny ingredience nadávkujte do míchací sklenice, vymíchejte a opravdu vychlazené přelijte do předem namražené sklenky typu coupette.
- Koktejl zastříkněte esencemi z pomerančové kůry, ozdobte a servírujte.
| Základní surovina | Gin |
|---|---|
| Období | Kdykoli |
| Objem | do 15 cl (short drink) |
Kam dál?
