Remember the Pain

Remember the Pain

Remember the Pain

Vítězný koktejl Tomáše Melzera (Taigen) z druhého ročníku soutěže Cesta za agáve.

  • 40 ml Los Arcos Blanco infuzované semínky koriandru
  • 30 ml domácího rakytníkového sirupu
  • 10 ml čerstvé limetkové šťávy

OZDOBA: sušená větvička rakytníku ovoněná kouřem
LED: ledová koule
MÍCHACÍ MÉDIUM: šejkr
SKLENIČKA: keramický šálek

POSTUP PŘÍPRAVY

  1. Do 500 ml Los Arcos přidejte 5 g koriandrových semínek a infuzujte pomocí sous-vide.
  2. Rakytníkový sirup připravíte následovně: 500 g čerstvého rakytníku smíchejte se 400 g cukru a společně provařte přes thermomix. Poté sirup přeceďte do čisté láhve. 
  3. Všechny ingredience nadávkujte do šejkru. Důkladně protřepeme a pomocí double strain nalijeme do šálku.
  4. Drink ozdobte a servírujte.
Základní surovina Tequila
Období Kdykoli
Chuť Kyselá
Objem do 15 cl (short drink)

Kam dál?