Remember the Pain
Remember the Pain
Vítězný koktejl Tomáše Melzera (Taigen) z druhého ročníku soutěže Cesta za agáve.
- 40 ml Los Arcos Blanco infuzované semínky koriandru
- 30 ml domácího rakytníkového sirupu
- 10 ml čerstvé limetkové šťávy
OZDOBA: sušená větvička rakytníku ovoněná kouřem
LED: ledová koule
MÍCHACÍ MÉDIUM: šejkr
SKLENIČKA: keramický šálek
POSTUP PŘÍPRAVY
- Do 500 ml Los Arcos přidejte 5 g koriandrových semínek a infuzujte pomocí sous-vide.
- Rakytníkový sirup připravíte následovně: 500 g čerstvého rakytníku smíchejte se 400 g cukru a společně provařte přes thermomix. Poté sirup přeceďte do čisté láhve.
- Všechny ingredience nadávkujte do šejkru. Důkladně protřepeme a pomocí double strain nalijeme do šálku.
- Drink ozdobte a servírujte.
| Základní surovina | Tequila |
|---|---|
| Období | Kdykoli |
| Chuť | Kyselá |
| Objem | do 15 cl (short drink) |
Kam dál?
