Eduard Ondráček

Eduard Ondráček

 

01

STUDIUM
  • SHŠ Podskalská / Vršovická
PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI
  • Tretter's Bar, Praha: 2000–2001
  • Ocean Drive, Praha: 2002–2003
  • The Cuban, Londýn: 2005–2007
  • Home Kitchen, Praha: 2009–2011
  • Black Angel's, Praha: 2009–2010
  • AnonymouS Bar, Praha (headbartender): 2013
  • Bonvivant's CTC, Praha (zakladatel a spolumajitel): 2013–2017
  • Bistro Topinka, Český Krumlova (provozovatel a šéfkuchař): 2020–2021 
RÁD JÍM
Složitá otázka pro někoho, kdo rád vaří... koprovka, hoisin bůček, seafood a jakákoliv národní i nadnárodní jídla s nápadem
 
RÁD PIJU
naturální vína a udržitelné nápoje jakéhokoliv typu; Ramos Gin Fizz, Aviation, Wopratě (neboli Horse's Neck), bezinková limonáda
 
OBLÍBENÝ SPORT
vaření, udržitelnost a logistika v gastronomii, lukostřelba, turistika a cestování
 
MOTTO
Vidím dál, stojím na ramenou obrů.